Vállalkozásfejlesztés és online marketing fogalmak ingyenes cikkekben!

Cikkeinkben, egy-egy témára koncentrálva, a vállalkozásfejlesztés és az online marketing fogalmait szeretnénk feldolgozni. Javasolj te is témát! Ha nem találod a téged érdeklő területet, akkor bátran jelezd, és igyekszünk minél előbb elkészíteni.

 

Tartalommarketing – tippek és buktatók

Tartalommarketing – tippek és buktatók

A Facebook és a Google AdWords (vagy Ads) drágulásával, a közösségi média átalakulásával, az online marketing szent Grálja az utóbbi időben a tartalommarketing lett. A nagyobb vállalatokat követve mára már a pár fős cégek is ebbe az irányba fordultak. Az irányvonal...

bővebben

Mennyire használhatóak ezek az ingyenes cikkek?

A WebSalesService szeretne segíteni, hogy mielőbb eredményeket tudj elérni online vállalkozásodban, vagy vállalkozásod online területén. Nem akarom most eljátszani az irgalmas szamaritánust, természetesen mi is pénzből élünk, sőt, téged is arra szeretnénk megtanítani, hogy minél előbb, minél több pénzt tudj keresni az interneten. Személyes tapasztalataink mellett, azonban mi is az előttünk járó kiváló szakértőktől tanultuk a szakmát, ezért úgy érezzük korrektnek, ha tudásunk egy részét ingyenesen a rendelkezésedre bocsájtjuk. Ingyenes cikkeinkben lévő tudás teljes értékű, használd nyugodtan munkád során, bátran oszd meg ismerőseiddel, és ha további támogatásra van szükséged, válassz szolgáltatásaink, vagy prémium termékeink közül.

Így használd cikkeinket!

Nem vonom kétségbe, hogy olvastál már jól szerkesztett blogot, és bocsi ha kissé szájbarágós vagyok, de ahogy ezt több helyen is leírtam szeretnék mindent az alapokról kezdeni. A lényeg: ingyenes cikkeinket kategóriákba soroltuk és címkékkel láttuk el, a könnyebb kereshetőség érdekében. Minden cikk csak egyetlen kategóriába tartozhat, de korlátlan számú témát dolgozhat fel, vagyis akárhány címkét tartalmazhat. A vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos cikkek a Vállalkozás BLOGba kerültek, az online marketing fogalmak pedig az Online BLOGba, így olvasás közben is tudsz navigálni. Kategóriát már a rövid cikk ismertetőnél is választhatsz, de a címkéket csak a cikkeken belül találod, ha esetleg mást is olvasnál ugyan abban a kategóriában vagy témában.

Kategóriák: vállalkozásfejlesztés és online marketing fogalmak

Jelenleg két fő kategóriánk van, a Vállalkozás BLOG, és az Online BLOG, cikkeink vagy az egyik, vagy a másik kategóriába lettek besorolva. A Vállalkozás BLOG elsősorban általános, vállalkozáshoz, vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó témákat tartalmaz, ilyen például a GDPR rendelet alkalmazása KKV-k esetében. Ez minden vállalkozás számára fontos, akár online értékesít, akár nem. Az Online BLOG témája az online marketing fogalmak, és speciálisan az online vállalkozás keretein belül felmerülő problémákra kínál megoldásokat. Például a tartalommarketing, arra, hogy hogyan írjunk megfelelő tartalmat egy weboldalra, vagy a stock fotók, hogy hol találsz ingyenesen képeket az interneten. Egy hagyományos vállalkozásnál ezek nem merülnek fel. Ilyen alapon a Vállalkozás BLOG tartalmai a hagyományos és az online vállalkozások életét egyaránt segítik, míg az Online BLOG inkább csak a online élet iránt érdeklődők számára nyújt hasznos információkat.

Címkék: témabesorolások kategóriáktól függetlenül

Minden egyes cikkünket a kategóriabesorolástól függetlenül témákba is soroltuk, és a témáknak megfelelő címkével láttuk el. Ezeket a címkéket a cikk kiválasztása után a fejlécben, a cím alatt találod, a sor végén. Elvileg egy cikknek tetszőleges számú címkéje lehet (azért igyekeztünk ezt nem túlzásba vinni), ellentétben a kategória besorolással. Találsz például olyan címkét, hogy “Jog”, ebbe a témába beletartozik pl. a vállalkozásfejlesztés kategóriából a GDPR anyagunk, de ide tartozik az online marketing fogalmak kategóriájából az ingyenes képek lelőhelyével foglalkozó cikkünk is, hisz abban is van jogi vonatkozású téma a szerzői jogok kapcsán. Másik oldalról nézve, pl. a tartalommarketing cikkünk egyszerre tartozik a Marketing, a SEO, és a Tartalommarketing téma alá, így mindhárom címkét megkapta.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni az eligazodásban, jó “bogarászást”, képezd magad, és ha tudok még segíteni, nyugodtan keress! Elérhetőségünket a fejlécben is megtalálod, de a főoldalon, vagy a rólunk menüpont alatt is elérhető.