Online marketing tanácsadás, megvalósítás

#Tervezés #Kivitelezés #Üzemeltetés
WebSalesService tervezés, kivitelezés, üzemeltetés
A WSS akreditált ShopRenter szakértő!

Bennünk megbízhatsz!

A WSS akreditált ShopRenter szakértő!

 

Mielőtt belevágnánk ismerkedjünk meg!

Ha van egy kis időd, akkor mindenképpen olvasd el, hogy miért érdemes velem dolgoznod, ad egy kis bizalmat, és meglátod hogy nem a levegőbe beszélek. Írtam két nagyobb cikket is, az egyikben a vállalkozások indításával kapcsolatban felmerülő alapvető kérdéseket boncolgatom, a másikban pedig arról írok, hogy mihez kell értened, ha az interneten szeretnél pénzt keresni. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mi alapján határozzuk meg árainkat, akkor ezt az írásomat ajánlom a figyelmedbe. További hasznos olvasnivalókért keresd cikkeinket!

Ha most nagyon nincs kedved ilyeneket olvasgatni, akkor is két dolgot hadd bocsássak előre:

 Neked most még nagy valószínűséggel átfogó fejlesztésre van szükséged. Az online vállalkozás támogatói közt leggyakrabban bonyolult nevű specialistákkal találkozhatsz. (SEO, PPC, stb. ) Némelyeknek tényleg hatalmas a tudásuk, de a nagy egész csak egy ici-pici szeletkéjében tudsz rájuk számítani.  Neked most az a legfontosabb, hogy összeálljon a rendszer, aztán majd lehet csiszolgatni a részterületeket. Nekem is megvannak azok a területek ahol akár specialistának is nevezhetném magam (marketing, kommunikáció, értékesítés, stb.) és vannak olyanok részek, ahol tényleg csak a legszükségesebb ismeretekkel rendelkezem (könyvelés, jog, HR, stb.). Ajánlatom a széles spektrumú online marketing tanácsadás és egyéb szolgáltatások, vagyis leginkább abban tudok segíteni, hogy minél előbb bevételt termeljen neked az internet!

Fontos: én a „kezdő online vállalkozó” alatt nem csak és kizárólag a frissen, elsősorban online tevékenységre alapított vállalkozásokat értem. Bárkinek szívesen segítek, aki még nem ért el sikereket az online világban. Ezek a szolgáltatások neked is szólnak! Lehet, hogy évtizedek óta van hagyományos üzleted, de úgy érzed, most jött el az idő egy webshopra. Esetleg már webáruházad is van, csak nem hoz forgalmat. Vagy éppen gyártasz valamit, van weboldalad, de nem segít az új ügyfelek felhajtásában. Te elmondod, hogy most hol tartasz, én pedig már abban segítségedre leszek, hogy kitaláljuk, hogy hogyan tudod az internetet a saját hasznodra fordítani.

Online marketing tanácsadás vállalkozásodra szabva

Az alábbiakban kiemeltem néhány tipikus területet ahol segítségedre tudok lenni, de természetesen ezek csak példák. Ha online vállalkozásod bármely területén gondod akad, nyugodtan keress!

Ahogy a te problémád is egyedi, úgy szolgáltatásaink díjszabása is (szinte minden esetben) az adott megbízáshoz illeszkedik. Árajánlatunk kialakításánál elsősorban a szükséges időt szoktam alapul venni, csak némely tipikus szolgáltatás fix áras, de ezt látni fogod. 

Általános óradíjunk 7.500.-Ft/óra, tanácsadási óradíjunk 15.000.-Ft/óra.

Folyamatos együttműködés esetén jelentős kedvezményeket kínálunk!

Kérd INGYENES konzultációnkat:

+36 20 485 8787 hello@WebSalesService.hu

Tervezés

A teljes folyamat talán legfontosabb része. Több vállalkozást láttam már azon elbukni, hogy az egészen kifinomult értékesítés és közösségi média jelenlét ellenére, az alapok, a marketing stratégia elemei nem voltak rendben. A tervezés során személyes és Skype online marketing tanácsadás kérhető, valamit írásos dokumentumok (üzleti terv, marketing terv, stb.) elkészítését is vállalom. Az online marketing stratégia megalkotásától az egyszeri vásárlók visszatérővé konvertálásáig mindenben a segítségedre leszek. Íme néhány példa, de igény szerint, egyeztetve, más területeken is szívesen segítek:

Az első lépések - Startégiai tervezés (konzultáció):

Van egy remek ötleted, vagy néhány kiváló terméked, de nem tudod, hogyan lehet pénzt csinálni belőle a neten? Esetleg látsz magad előtt egy víziót, de még a termék sem állt össze? Tudod mit szeretnél, de nem tudod kinek lehet eladni? Vagy éppen fordítva: kiválóan ismersz egy fizetőképes célcsoportot, és szívesen kihasználnád az ebben rejlő lehetőséget? Nem baj, ha soha nem foglalkoztál online értékesítéssel! A tanácsadás során egészen az alapoktól bevezetlek a rejtelmekbe. Egy ilyen áttekintő beszélgetés általában 2 óra, többet elsőre nem igazán érdemes, hidd el, ettől is zúgni fog az agyad!

Így indíts webáruházat - Webshop alapok (konzultáció):

Van egy szuper termékköröd, esetleg hagyományos üzletben már árulod is, de úgy érzed, hogy itt az idő egy saját webshopra? Vonz a 0-24 órás, földrajzi korlátoktól mentes értékesítés, de nem tudod, hogyan kezd el? Váltanád a Facebook csoportos árusítgatást valami komolyabbra? Esetleg már próbálkoztál webáruházzal, de nem jött össze? Ne keseredj el! Igaz: a webshop annál sokkal bonyolultabb mint első ránézésre látszik, még annál is bonyolultabb, mint ahogy sok fejlesztő a hirdetésében szeretné elhitetni, de azért nem olyan hűde ördöngösség, hogy neked ne lehetne. Kb. 2 óra online marketing tanácsadás alatt olyan szinten képbe kerülsz, hogy tudsz felelősségteljes döntést hozni, hogy neked való-e az online értékesítés, és ha úgy döntesz, hogy igen, akkor el is tudsz vele indulni.

A leghatékony értékesítés a weben - Az értékesítési tölcsér (konzultáció):

Egyetlen (vagy max. néhány) terméked, szolgáltatásod van? Esetleg ez a termék nagyobb értékű, ezért eléggé rábeszélős, részletesebb bemutatást igényel? Szeretnéd a webshopodból a legjobban futó termékeket külön is promózni? Akkor az értékesítési tölcsér lesz a te eszközöd. Napjaink egyik leghatékonyabb, de technikailag talán legbonyolultabb értékesítési megoldása. Gyanítom már sok mindent hallottál, röpködtek a szavak, csali, remarketing, miegymás, de ritkán áll össze az ilyen kósza infókból a lényeg. Egy 2 órás online marketing tanácsdás, konzultáció keretében nem csak az értékesítési tölcsér valódi elméletét ismerheted meg, hanem a te konkrét termékedre, szolgáltatásodra felskiccelünk egy olyan tervet, ami alapján már el is indulhat a kivitelezés.

Vevőszerzés az interneten - Online marketing alapok (konzultáció):

Értékesítesz már a neten, de nem igazán jönnek a számok? Hirdetnél, a Facebookon, vagy a Googleben, de fogalmad sincs, hogy hol kezd el, azt sem tudod mi az a PPC kampány? Szeretnél te is a Google legfelső soraiba kerülni, mint a konkurensek? Youtube csatornát indítanál vagy üzleti Facebook csoportot hoznál létre? Ezek mind tanulható dolgok, de rengeteg pénzt lehet elégetni, ha rossz végén fogod meg. Egy rövid 2 órás online marketing tanácsadás során elmondom a lehetőségeket, előnyöket, hátrányokat, működési alapokat és a te üzletedre szabottan felvázolunk egy online marketing stratégiát. A konzultáció végén úgy fogsz az asztaltól felállni, hogy tudni fogod, hogy mi legyen a következő lépés és hogy annak hogyan állj neki.

Mert a szó elszáll... - Üzleti terv készítés (kivitelezés):

Pályázathoz, hitelfelvételhez lenne szükséged üzleti tervre? Esetleg csak előrelátó vagy, és szeretnéd írásban látni magad előtt az utat? Ne reménykedj: az nem működik, hogy az internetről letöltesz egy sablont, mert ahány cél, ahány vállalkozás, annyi féle üzleti terv. Egy rövid, célkijelölő konzultációt követően átküldöd a rendelkezésedre álló adatokat, ezeket szükség esetén nyilvános adatbázisokból való adatgyűjtéssel kiegészítem, elvégzem a szükséges számításokat, majd a cél vagy a befogadó szervezet által meghatározott formában elkészítem a dokumentumot. Saját célra készített üzleti terv költsége bonyolultságtól függ, egy „beadandó” üzleti terv ára 50.000.-Ft körül mozog, a szükséges idő alapján.

Érdekel, hogy hogyan csinálja? - Konkurencia elemzés (kivitelezés):

Azt látod, hogy másoknak sikerül az interneten eredményeket elérni, de fogalmad sincs, hogy hogyan csinálják? Belevágnál, de félsz a konkurenciától? Részletes konkurencia elemzést kapsz tőlünk, hogy az adott üzleti területet mely cégek dominálják, és róluk mit érdemes tudni. Egy rövid egyeztetést követően összegyűjtjük a számodra releváns konkurenseidet, mindegyikről kapsz egy pár mondatos jellemzést, amely alapján ki tudod választani, hogy melyekről szeretnél sokkal, de sokkal többet tudni. A kiválasztott cégekről részletes elemzést kapsz, látni fogod erősségeiket, gyengeségeiket, tudni fogod honnan szerzik vevőiket, és minden olyan információ a kezedbe lesz, aminek a segítségével le tudod másolni, vagy akár meg is tudod előzni őket. Az elemzések áttanulmányozását követően 30 perces online marketing tanácsadás keretében felteheted kérdéseidet! A szolgáltatás ára 25.000.-Ft/vizsgált cég, minimálisan 3 cég választandó ki részletes elemzésre. 

Kivitelezés

Már rég összeállt a fejedben a nagy egész, csak nincs rá időd megcsinálni? Tutira kitaláltál mindent, csak nem vagy számítógép zseni? Egyes dolgok már mennek, de nincs időd megtanulni mindent? Bízd rám, és rövidesen működni fog! Amikor én kezdtem, számomra fontos volt, hogy a teljes online értékesítési folyamatot saját magam meg tudjam csinálni. Most neked is megcsinálom! Ahogy mondtam nem vagyok specialista, de erre egyelőre nem is lesz szükséged. Sőt, velem nem lesz szükséged külön dizájnerre, programozóra, szövegíróra, keresőoptimalizálás szakértőre, Facebook mágusra, online automatizálási szakemberre, és számtalan egyéb gurura sem. És a legfontosabb: ha szerintem valami mégsem kerek, akkor szólni fogok. Nem csinálok meg egy szakmaiatlan dolgot szó nélkül, csak azért mert azt mondtad. Ha igényled, egy online marketing tanácsadás a kivitelezés közben is bármikor beleférhet, megállunk egy pillanatra és átbeszélhetjük a részleteket.

Az online vállalkozás alfája - Weboldal készítés:

Akár csak egy értékesítési vagy bemutatkozó honlapra van szükséged, akár egy komplex online rendszer részeként kell weboldal, mindkét esetben szívesen segítek. Nálam nem futószalag termelés megy, a kivitelezést minden esetben megelőzi egy konzultáció, ahol részletesen átbeszéljük a céljaidat, igény esetén tanácsokat kapsz a szerkezetre, tartalomra, műszaki megoldásokra vonatkozóan, majd az oldal elkészülte után egy újabb konzultáció keretében megtanítalak, hogy a kisebb frissítéseket hogyan tudod önállóan elvégezni.

A honlap WordPress motorral, DIVI vagy AVADA sablonnal készül, kiemelten figyelek az online biztonságra és a keresőoptimalizálás szempontjaira. Kapsz hozzá Google Analytics, Search Console és Adwords integrációt, hogy minden elemzés a  kezedben legyen. Az árat leginkább az igények befolyásolják, de legalább ilyen fontos szempont, hogy van-e kész tartalmad (szövegek, képek) és konkrét elképzelésed (elrendezés, design) vagy mindent akkor kell kitaláljunk, egyeztessünk. Egy honlap ára leggyakrabban 100.000-400.000.-Ft között mozog.

Nyitva 0-24 óráig - Webshop indítás:

Bizonyára te is találkoztál már „Nyisson webáruházat percek alatt” és egyéb hasonló szlogenekkel, és ajánlottak már kéthetes ingyenes, kötelezettségmentes próbát… Hááát, ha gondolod próbáld ki, aztán gyere vissza. Rossz hírem van: a webshop indítás legalább olyan komoly dolog, mint egy fizikai üzletet megnyitni. Ha tudod mire vállalkozol, (mert esetleg már túl vagyunk egy webshop alapok konzultáción) és tényleg csak a kivitelezés van hátra, akkor nagyon szívesen segítek az indulásban.

Kialakítjuk a struktúrát, összerakjuk a designt, integráljuk a szállítókat, bankkártya elfogadást, számlázást, hírlevél rendszert. Kialakítjuk a helyet a kötelező tájékoztatóknak, megírjuk az első SEO barát kategória és termékleírásokat, majd feltöltünk néhány terméket. Beállítjuk az Analytics integrációt és a végén részletes tájékoztatást kapsz, hogy hogyan kezeld az áruházat, és hogy hogyan tudsz vevőkre szert tenni.

Mindenképpen bérelhető webshopban kell gondolkodjunk, és én elsősorban a Shoprentert preferálom. A szolgáltatás díját itt is leginkább az igényeid és az előzetes felkészültséged határozza meg. Ha nem kell túl sokat egyeztetgetni, legalább nagyjából készek a szövegek, megvannak a termékfotók, élnek az alvállalkozói szerződések, akkor viszonylag gyorsak és ennek megfelelően olcsóbbak tudunk lenni. Ahhoz hogy elinduljon a webshopod, kb. 2-4 héttel kell kalkulálnod, és szolgáltatási díjként 200.000-500.000.-Ft költséggel.

Adj el BÁRMIT a weben! - Értékesítési tölcsér építés:

Beleástad már magad az értékesítési tölcsérek világába, összeállt a kép (esetleg pont egy értékesítési tölcsér tervezés konzultáción a társaságomban), csak nincs elég időd és/vagy tapasztalatod, hogy megvalósítsd saját magad? Tagadhatatlan, hogy az értékesítési tölcsér építéshez kell nem kevés weblap készítő tudás, érteni kell az automatizmusok beállításához, szükséges az online marketing és a diagnosztikai eszközök használata, ráadásul ahhoz, hogy ütős legyen a dolog, még a szövegíráshoz is konyítani kell. Ha ez most így sok neked, akkor szívesen segítek, de ez minimum akkora történet lesz, mint egy webshop elindítása. Igényeidtől függően minimum 2 héttel és 200.000.-Ft költséggel kalkulálj, de mivel a tölcsérekben pont az a szép, hogy a végtelenségig lehet őket finomhangolni, így aztán a felső határt egyedül az elvárásaid szabják meg.

A vevőid csak egy kattintásra vannak! - Facebook hirdetés, kampány:

Napjainkra a Facebook hirdetés megkerülhetetlen felületté vált. Nem arra gondolok, amikor posztolsz, vagy akár posztokat emelsz ki a felajánlott beállításokkal, hanem amikor tudatosan kampányokat indítasz. Egyszerre több tucat hirdetést készítesz, elkészíted a grafikákat, megírod a címsorokat, szövegeket. Beállítod a kattintást mérő linkeket, és a kampány célzását, életkor, nem, földrajzi terület, érdeklődési kör és még számtalan paraméter alapján, majd figyeled az eredményeket. A rosszul teljesítőket leállítod, a jól futókat finomhangolod, és jöhet a remarketing. Ha idő és tapasztalat hiányában támogatásra van ehhez szükséged, akkor szívesen segítek. Egy kampány elindítását leginkább a kreatív anyagokkal való munka mennyisége befolyásolja, de általában egy nap alatt megvan, és 20.000-50.000.-Ft a költsége, attól függően, hogy mennyire van (legalább fejben) előkészítve.

Google Adwords témában is szívesn adok tanácsot, de Adwords kampány futtatását nem szívesen vállalom. Bevallom az túl macerás, az tényleg inkább a specialisták asztala. 

Non-stop vevőszerzés (szinte) ingyen! - Hírlevél automatizálás, kampány:

Utáljuk a hírleveleket. Te is, én is. De aztán ha egy picit belegondolsz, akkor rájössz, hogy vannak az utált hírlevelek és vannak a hasznos információk, amiket de jó, hogy küldött az a bizonyos, számodra fontos cég. Ezzel mindenki így van: ha olyan infó érkezik ami érdekli az embert, ami számára fontos, akkor nagyon hálás tud lenni, és az ilyenekből lesznek a legjobb vevők. Már sokan, sokszor temették a hírleveleket, de még mindig a legjobb és legköltséghatékonyabb online marketing eszköz, sokkal olcsóbb mint a média.

Persze úgy kell csinálni, hogy a te leveleidet örömmel olvassák! És tudod mi a legszebb az egészben? Hogy az esetek többségében elég egyszer megírni és beállítani akár több havi levelet és azok gyönyörűen teszik a dolgukat: erősítik feliratkozóidban a bizalmat és vásárlásokat generálnak. Ha nincs időd, tapasztalatod vagy úgy érzed nem fogalmazol elég jól, akkor ebben is tudok segíteni. Az árat értelemszerűen a levelek mennyisége, hossza és a kampány előkészítettsége határozza meg. Szívesen segítek akár már megírt levelek beállításában is, de kezdhetünk onnan is, hogy segítek kiválasztani és beüzemelni egy számodra kedvező hírlevélküldő rendszert.

Üzemeltetés

Összeállt minden, van termék, értékesítési felület, kitaláltad a kampányokat, csak éppen nincs időd működtetni? Nincs időd blogcikkeket, Facebook postokat, hírleveleket írni? Kellene néhány ütős grafika, figyelni kellene Facebook hirdetések eredményeit, vagy a hírlevelek megnyitását, hogy időben be lehessen avatkozni? Ha nincs elég időd, tapasztalatod ehhez, akkor ebben is tudok segíteni.

Légy jelen vevőid mindennapjaiban! - Hírlevél, Facebook post szövegírás:

Nem egyszerű összerakni egy jól működő online rendszert, de az igazi kihívás még csak az üzemeltetésnél kezdődik. Semmi értelme a belefektetett munkának, ha utána arra sincs időd, hogy egy-egy Facebook postot írj a követőidnek, vagy ápold a kapcsolatot  a hírlevél feliratkozóiddal. Ne veszítsd el a befektetett energiát! Te csak haladj tovább előre, én majd intézem a háttérmunkákat, tartom a kapcsolatot a már megszerzett érdeklődőiddel. Nem szeretem a karakterszám alapú árazást, hisz itt nem a mennyiség a fontos, de egy közösen elfogadott stratégia mentén úgy 25.000-30.000.-Ft/hó költséggel már színvonalas kapcsolattartást tudok biztosítani.

Blogolj a szakmai hiteledért! - Leszek a szellem bloggered:

A blog nehéz dolog, de nagyon jövedelmező! Akár webshopot üzemeltetsz, akár szolgáltatást nyújtasz, vagy éppen gyártasz valamit, csak úgy tudsz eladni, ha a potenciális vásárlóid bíznak benned és a termékedben. Ezt a bizalmat pedig nem lehet egy-egy termékleírással, vagy „rólunk” oldallal felépíteni, ráadásul a Google is a hiteles oldalakat sorolja előre. Ahhoz, hogy a szakmád elismert szereplője legyél, akitől érdemes vásárolni, neked nap mint nap bizonyítanod kell a szakmai hozzáértésed, és bizony közszereplést kell vállalnod a szakmai hiteledért. Ez pedig rengeteg idő!

Ha rálépsz erre az útra szinte biztos, hogy segítségre lesz szükséged, és ezt a szolgáltatást nevezik  ghostwriter-nek, mi nevezzük mondjuk blog írónak. Nagyon bizalmi dologról beszélünk, ezt nem is tudom bárkinek vállalni. Egy kötetlen és kötelezettség nélküli beszélgetést követően eldöntjük, hogy tudok-e azonosulni a cégeddel, termékeddel olyan szinten, hogy a nevedben bloggoljak. Van-e annyi alapismeretem az adott témában, hogy racionális mennyiségű kutatómunka után helyettesíteni tudjalak, és olyan írásokat tegyek le a követőid elé, amiket te is büszkén vállalhatsz, ráadásul a keresőben is jól teljesítenek. Egy-egy blogbejegyzés átlagos ára 15.000.-Ft körül van, témától és hossztól függően.

Ragadd meg a figyelmet! - Grafikai munkák marketinges szemmel:

Lehet, hogy rossz kezdés, de nem vagyok grafikus. Leginkább marketingesnek tartom magam, olyannak aki tudja, hogy mi kell a potenciális vásárlók figyelmének a felkeltéséhez. Csak én meg is tudom rajzolni. Nagyon idegesítő volt a múltban akár ötször, tízszer is visszaküldeni a grafikusnak az anyagot módosításra, mert egyszerűen nem értette, nem érezte azt amit látni szeretnék. Jobb híján egyre részletesebb skicceket készítettem, majd egy idő múlva már grafikus sem kellett. Nem szívesen vállalok kizárólak grafikai munkát, mert nem vagyok benne olyan hatékony mintha ezt csinálnám napi 8 órában, de ha szükséged van néhány ütős képre mondjuk Facebook hirdetésekhez, vagy az értékesítési oldalad szeretnéd felturbózni, akkor megoldjuk. Ezt általában más munkákkal együtt, azok költségvetésébe tervezve szoktam végezni, de ha neked egyediben kell akkor is találunk rá megfelelő árat.

Newsletter full service - Hírlevek írása, időzítése, beállítása, kiküldése:

Ha próbáltad már a hírlevél kampányt (esetleg én készítettem neked), akkor két dolog biztosan feltűnt: nagyon hatékony és nagyon munkaigényes. Ha van egy kampányod az szuper, de az még csak fél siker, hisz nem sokára jön egy újabb kampány, majd lassan kezelni kell, hogy ki melyiket látta, melyikre mit reagált. Az első kampány levelei kimennek az illető feliratkozása után mondjuk minden szerdán, de a második sorozatból már csak akkor kap, ha nem kattintott az első kampányban egyetlen linkre sem, és pontosan 3 nappal az utolsó levél után, ha az nem hétvégére esik, mert akkor inkább hétfőn kapja meg… és ez még csak a kezdet, ez a végtelenségig bonyolítható. Ha te is beleszerettél a hírlevelek hallatlan hatékonyságába, és el tudnál képzelni egy szinte teljesen személyre szabott kommunikációt a feliratkozóiddal, akkor vágjunk bele! Ez a sztori már sokkal több mint egyetlen kampány megírása, ez már az automatizált kommunikáció. Ha érdekel, keress meg!

Facebook all in one - Folyamatos posztolás Facebook csoportban vagy oldalon, grafika készítéssel, szöveg írással, a reakciók moderálásával:

Szakterületeden befolyásoló, vagy divatos elnevezéssel influencer vagy, csak éppen nincs időd a követőidre? Ne csodálkozz ezen, az lenne a meglepő, ha szakmai munkád mellett maradna időd bejegyzéseket írogatni, meg kommentekre válaszolgatni, pedig ez sajnos elkerülhetetlen. Ahogy a blogkat gyakran szellemírok készítik, úgy a komolyabb követőbázissal rendelkező Facebook csoportok vagy oldalak posztjait is marketing szakemberek írják, nem pedig az „arcok”. Ha segítségre van szükséged saját vagy céged közösségi oldalának felépítéséhez, menedzseléséhez, akkor keress meg. Ez a szellem bloggerkedéshez hasonlóan szintén nagyon bizalmi dolog, ugyan úgy komolyabb egyeztetést igényel az elkezdése, de ha egymásra találunk, akkor havi 30.000-100.000.-Ft/hó körüli áron a közösségi jelenlét minden nyűgét leveszem a válladról.

Hogyan zajlik az online marketing tanácsadás?

Rendszeresen felmerül kérdésként az online marketing tanácsadás módszere. A konzultációk módját minden esetben a körülmények és az igények alapján, közösen határozzuk meg. Én a magam részéről bármire nyitott vagyok. Helyi vállalkozásoknál leggyakrabban személyesen szoktunk találkozni, nagyobb távolságok esetén a Skype az ami jól bevált. Komolyabb projekteknél, vagy személyes bejárást igénylő esetekben akár nagyobb távolságra is hajlandó vagyok utazni, amennyiben a megrendelő vállalja ennek költségét. A konzultáción elhangzottakat természetesen rögzítheted, sőt ez javasolt is. Az esetleges dokumentumokat minden esetben digitálisan adom át.

Tényleg ingyenes az INGYENES konzultáció?

Tényleg. Nagyon sokan vannak úgy, hogy nem is tudják mit kérdezzenek egy online marketing tanácsadás keretében, egyszerűen már a legelső lépések is hiányoznak. Ők azok akik akár évek óta dédelgetik álmaikat, de elriasztja őket a bizonytalanság és a tanácsadás költsége. Senki sem fizet szívesen olyan dologért, aminek nem látja előre a hasznát. Ingyenes konzultációnkkal nekik szeretnék segíteni, de vannak szabályok:

Az idő pénz, az én időm is az. Az ingyenes konzultáció egy (cégenként és személyenként) egyszeri, kizárólag a kapcsolatfelvételt követő legelső alkalommal igénybe vehető általános tanácsadás, időtartama max. 30 perc. Te elmondod az elképzeléseidet, vázolod, hogy most éppen hol tartasz, és hogy hol akadtál el. Én elmondom, hogy így hirtelen milyen utat látok a megoldásra, merre indulnék tovább, és hogy tudok-e neked segítséget nyújtani ezen az úton.

Ha időközben úgy érzed, hogy tanácsaim hasznosak számodra, akkor a folytatást megbeszéljük. Az ingyenes konzultáció keretei nem alkalmasak arra, hogy konkrét technikai problémákat oldjunk meg, vagy egy komplex, előrehaladott projekt gondjait ott és azonnal orvosoljuk, de sokat segíthet abban, hogy kockázat nélkül el tudj indulni a sikeres online vállalkozás irányába. Számíthatsz rá, hogy egy e félórás beszélgetés alatt is roppant értékes információkat kapsz majd, de bízom benne, hogy te is korrekten állsz a dologhoz. Ha úgy érzem bármi ok miatt, hogy ezzel a lehetőséggel valaki nem a céljának megfelelően kíván élni, akkor fenntartom annak jogát, hogy visszautasítsam az ingyenes konzultációra vonatkozó kérést.