Az online vállalkozás velünk kezdődik!

WSS a kezdő online vállalkozókért

Küldetésünk, hogy segítsünk megvalósítani üzleti elképzeléseidet. Kezdő vállalkozó vagy, esetleg még csak tervezgetsz? Rutinos öreg róka vagy aki most érzi elérkezettnek az időt, hogy nyisson az online tér felé? Számíthatsz ránk. Az internet ma már nem a jövő, hanem a jelen. Ha nem használod ki az internet kínálta lehetőségeket, a potenciális vásárlóid számára egyszerűen nem létezel és minden nappal újabb előnyt adsz a konkurenseidnek. Az online vállalkozás velünk kezdődik!

Kérd INGYENES konzultációnkat:

+36 20 485 8787 hello@WebSalesService.hu

Hogyan fogjuk együtt megvalósítani üzleti elképzeléseidet? 

 

Vállalkozás és online BLOG

Hasznos cikkeink

Olvasd ingyenes tartalmainkat a vállalkozás indítás és az online világ minden területéről. Tippek, trükkök, praktikák, esettanulmányok és számtalan hasznos tanács online vállalkozásodhoz.

Prémium tartalmak

Prémium tartalmak

Ha úgy döntöttél, hogy inkább megtanulod, hogy hogyan tudsz egy online vállalkozást felépíteni, akkor ehhez prémium tartalmaink közt mindent megtalálsz: online tananyagok, könyvek, képzések egy helyen.

Tanácsadás, konzultáció

Tanácsadás, konzultáció

Ha gyorsabban haladnál vagy valamihez nem találtál tananyagot, esetleg támogatásra van szükséged a tervezéshez, stratégia építéshez, akkor mindenképpen érdemes személyes beszélnünk.

Megvalósítás, kivitelezés

Megvalósítás, kivitelezés

Nincs időd, kedved megtanulni, de szívesen élveznéd egy online vállalkozás minden előnyét? Semmi gond, te végezd a szakmai munkát, én meg elkészítem online rendszered.

Miért érdemes velem dolgoznod, tőlem tanulnod?

Miben vagyok más mint a többi online vállalkozásfejlesztési szakértő?

 

Z

Élet-Tapasztalat

Hatalmas (online)vállalkozói és vállalkozásfejlesztési tapasztalatom áll a szolgálatodra, számtalan sikerrel és tanulságos kudarcokkal.

Z

Generalista szemlélet

Átfogóan látom és kezelem a vállalkozásokat, nem csak az online világ egyes résztechnikáiban tudok a segítségedre lenni.

Z

Alapoktól indulunk

Tudom milyen az elején kezdeni, nálam nincs „hülye kérdés”. Akkor is szívesen segítek, ha teljesen az alapokról indulsz.

Akkor fogok tudni igazán

segíteni neked, ha…

 …van már legalább egy elképzelésed és komolyan hiszel abban amit csinálsz, vagy csinálni szeretnél.

 …átfogó, több területen átívelő, vagy egy nagyobb részterületen van támogatásra szükséged.

 …el tudod fogadni, hogy az online cégépítés ugyan úgy egy munka, pénz és energia befektetéssel induló folyamat, mint a hagyományos cég.

Nem fogunk tudni együtt

dolgozni, ha…

 …az online vállalkozás építés terén csak addig jutottál, hogy jó lenne sok pénzt keresni a neten, kevés munkával.

 …te már profi vagy, és te már mindent jobban tudsz, csak valaki csinálja meg helyetted.

 …azonnal szeretnél eredményeket munka, pénz, energia befektetése nélkül.

Tarsoly Péter, a Web Sales Service vezető tanácsadója

Üdvözöllek!

Tarsoly Péter vagyok WebSalesService alapítója, társtulajdonosa, a kezdő online vállalkozók mentora. Hogy miért érdemes hinned nekem? Mert az ezredforduló óta építek cégeket, persze a kezdetek kezdetén még hagyományos módon, de mindig az adott korszak elérhető csúcstechnológiájával.

2000-ben, amikor az online marketing még csak ébredezett, az volt a csúcs, hogy Szombathelyen a SEAT márkakereskedésben magunk fényképeztük a hirdetésekhez az autókat, egy 0,9 megapixeles(!) fényképezőgéppel. Később „feltaláltam” az „offline dropshippinget” és hosszú évekig szállítottam (szállíttattam) úgy árut Szombathelyről a Béres Gyógyszergyárnak, hogy azt soha nem is láttam. Jó pár évig uniós pályázatokat is írtam, webes regisztrációval, Skype konzultációkkal, és egyéb hatékony megoldásokkal. 2010-ben nyitottunk egy fejlesztőjátékokkal foglalkozó boltot Szombathely belvárosában, szintén a megszokott hitech hozzáállással. A weboldal, a vonalkód technikán alapuló készletkezelés, vagy a kártyaleolvasó terminál akkoriban egy kis üzletben még kuriózum volt. Csináltuk 1.500+ fős vásárlói klubbot, volt webshopunk, használtunk értékesítési tölcsért. Rendszeresen hírlevél és Adwords kampányokat futtattunk, folyamatosan postoltunk Facebook oldalunkon és volt YouTube csatornánk is, magunk által készített filmecskékkel. Te használod ezeket? Mert mi már akkoriban alkalmaztuk az online marketing fogásait Szombathelyen egy pici üzletben, amikor ez még tényleg a nagyok kiváltsága volt.

Az első eredmények után persze egyre gyakrabban fordultak hozzám tanácsért is, így aztán szép lassan a „rendes munka” mellett elkezdtem tanítani, trénerkedni és vállalkozásfejlesztéssel foglalkozni. A mai napig tanácsadója vagyok a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, tanítok a Perfekt Zrt-nek és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjának.

De ami a lényeg: továbbra is szentül hiszek az innovációban. Folyamatosan képzem magam, tesztelem a legújabb technikákat, módszereket és mániám, hogy (szinte) mindent magam csinálok. Igen, emiatt nem állíthatom, hogy ennek vagy annak a specialistája vagyok, de vállalom, és hiszek benne, hogy ha valaki most kezdni az online vállalkozást, akkor nem az az elsődleges, hogy valamely részterület tökéletesre legyen csiszolva, hanem hogy az értékesítés elinduljon és minél előbb bevételt termeljen. Én ebbe tudlak támogatni! 

Ha Vas megyében, vagy különösen Szombathelyen, online marketing tanácsadót keresel, akkor mindeképpen keress meg. Bár ez a világ pont arról szól, hogy nincsenek távolságok, de mégiscsak kellemesebb egy kávé mellett megbeszélni, hogy miben tudok segíteni.

Évtizedes tapasztalat új szervezeti formában

Tevékenységünket több éves vajúdás után párommal közös „projektcégben” valósítottuk meg.

WSS – WebSalesService

Kontakt: Tarsoly Péter ev.

hello@WebSalesService.hu

+36 20 485 8787

Adószám: 55673369-1-38

Nyilvántartási szám: 54389164

Bankszla.: 10700127-71852498-51100005

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Kft.

1097 BudapestKönyves Kálmán körút 12-14

A WSS akreditált ShopRenter szakértő!

Online marketing Szombathelyen, Vas megyében,

vagy bárhol az országban!

Online marketing Szombathelyen és Vas megyében