Coach and Horse csapatépítés és élménytréning

Csapatépítő programok a Coach & Horse szervezésében

A program egyedülálló tréningmódszer személyiségünk fejlesztésére, a bizalmon és megértésen alapuló kapcsolat eléréséhez és ápolásához. A résztvevők a csapatépítő programok és képzések során élmények között sodródva lovainktól tanulhatják meg, hogy milyen (kommunikációs) eszközökkel tudják elnyerni munkatársaik, ügyfeleik, tárgyalópartnereik bizalmát.

A program nem lovasképzés, és nem is igényel lovas előképzettséget!

Csapatépítés és élménytréning a néma kommunikáció mesterivel

A ló, mint tréningtárs, tükörként mutatja meg a személyiségünkben rejlő erőt és lehetőséget, felismerteti velünk fejlesztendő területeinket, hisz azonnal reagál a vele kapcsolatba kerülő ember viselkedésére. A közös munka során (legyen szó csapatépítésről, csoportos tréningről, vagy vezetői coachingról) alapvetően építünk a ló ösztöneire, illetve a résztvevők hozzájuk való viszonyára. Gyakorlott trénereink segítenek a lóval megélt pozitív élményeket, és az azokhoz vezető eszközök használatát átvinni az emberekkel való kapcsolatokra.

A lovakkal végzett gyakorlatokat, minden esetben közös feldolgozás követi, amely a konkrét tapasztalatok megbeszélésére és azok valós alkalmazhatóságára irányul. A lovak felszínre hozzák a valódi gondolatokat, érzéseket, viselkedési mintákat, amik tudat alatt meghatározzák emberi kapcsolatainkat és ezen keresztül sikereinket. A kommunikáció azonnal élővé válik, merev tantermi modellek helyett a csapatépítő tréning során a résztvevők tapasztalati úton sajátítják el a hatékony együttműködés elemeit.

Ajánljuk…

Csapatépítés céljából – ha fontos Önnek, hogy csapata tudjon együtt dolgozni. Programunk végére az egyének közössége igazi csapattá fog válni.
Értékesítésben dolgozóknak – ha az Ön vállalatánál is függ az értékesítés eredménye attól, hogy értékesítési képviselője milyen kapcsolatot alakít ki az ügyféllel. 
Ügyfélszolgálatosoknak – ha a „fronton” dolgozó munkatársai viselkedése, helyes önértékelése és empatikuis viselkedése Önnél is meghatározza az ügyfelek elégedettségét.
Vezetői képzésre – ha Önnél is sok múlik azon, hogy vezetői ki tudják-e alakítani az egészséges vezetői stílust. Ha mást mond a parancsszó és mást a testbeszéd, ill. a belső szándék, a ló, a beosztottakhoz hasonlóan ezt megérzi és az utóbbi szerint fog cselekedni.

Csapatépítés - tapasztalatok közös feldolgozása

A csapatépítő programok és képzések szakértő segítőkkel, tapasztalt horsemanek bevonásával, biztonságos körülmények között történnek. A tréningekhez semmilyen lovas előélet, vagy lovas tudás nem szükséges! A magával ragadó élményközpontú tanuláshoz bőven elég a kíváncsiság és a nyitottság.

Tapasztalt horsmanek segítik a munkát

A program tematikáját minden esetben az Ön igényeire hangoljuk.

Előzetes konzultáció során részletes tájékoztatást adunk módszereinkről, illetve az Ön prioritásai alapján felvázolunk egy lehetséges forgatókönyvet. Meghatározzuk a fejlesztendő területeket, tréningmodulokat és erőforrásokat rendelünk hozzá, valamint egyeztetjük az olyan technikai paramétereket, mint résztvevők száma, képzés időpontja, catering, stb. Amennyiben az általunk kínált megoldások találkoznak elképzeléseivel, kidolgozzuk a részletes tematikát, pontos árajánlatot adunk, majd jóváhagyását követően megkezdjük a csapatépítés és a képzések szervezését.

Jellege: Outdoor élménytréning

Helyszíne: Kisoroszi horseman pálya
(Dunakanyar, Szentendrei-sziget)

Ajánljuk: 6-20 fő részére

Időtartama: Megállapodás, tematika szerint,
általában 1 vagy 2 nap

Tematika: Cégre szabott, rugalmas

A program ára: Egyedi árajánlat alapján

Élménytréning - Coach & Horse

Rólunk mondták:

Rettenetesen féltem. Már a gondolat is félelemmel töltött el, hogy közel kell, menjek ezekhez a hatalmas állatokhoz. Aztán azt vettem észre, hogy átölelem a ló nyakát, aki bizalma jeléül hozzám dörgöli az orrát. Ott és akkor valami olyan dolog történt, amiért egész életemben hálás leszek ezeknek a csodálatos embereknek és még csodálatosabb lovaiknak.

Franzen Zita, MPSGI Hungary

A tükör, amit a lovak tartanak eléd, elég sokkoló. Rengeteg felismerés, új gondolat születik meg ott és akkor. Hála az élménynek olyan mélyen belédívódik az ott megszerzett tudás, hogy többet nem tudsz elvonatkoztatni. Még fél évvel a tréning után is elég felnéznem az oklevélre, amit kaptunk, hogy ne térjek le a helyes útról, amit ott megismerhettünk.

Vrabecz József, D.A.S. Jogvédelmi Biztósító Zrt.

Félelem? Ugyan! Hála Norbiéknak, megtanultam, hogy félelmeimet legtöbbször az ismeretlen táplálja. Ma már nem probléma felhívni egy panaszos ügyfelet, vagy éppen lefolytatni egy konfliktuskezelő megbeszélést valamelyik munkatársammal. Hiszen mi történhet? Azok után, hogy egy 600 kilós állat a „tenyeremből evett”!?

Geröly Tamás, problémamegoldó.hu

Kérjen visszahívást!

Érdekelné a program, de lennének kérdései? Kíváncsi lenne további részletekre? Egy beszélgetést mindenképpen megér a dolog! Kérjük, jelezze érdeklődését a hello@WebSalesService.hu e-mail címen, és ha megadja telefonszámát szívesen visszahívja a Coach and Horse csapatépítés és élménytréning vezető trénere.