Segítek megvalósítani üzleti elképzeléseidet

WSS a kezdő online vállalkozókért

 

Hívj fel vagy írj e-mailt!!

+36 20 485 8787
hello@WebSalesService.hu

Megerősítenéd hagyományos vállalkozásod vagy valami újba kezdenél?

Eleged van már a főnökökből és a magad ura szeretnél lenni? Főállásod vagy másodállásod helyett inkább a saját üzleteden dolgoznál?

Szeretnéd ha a hobbid bevételt is hozna, vagy van olyan tudásod amit szívesen megosztanál (pénzért) másokkal?

Ma már senki nem maradhat távol az online világtól!

Ha nincs online jelenléted a potenciális vevőid számára nem létezel.

Manapság aki nem neten rendel, az is ott tájékozódik!

Ha nincs online jelenléted, a számukra egyszerűen nem létezel!

Ha gyártasz, ha üzleted van vagy ha személyesen nyújtasz szolgáltatást akkor is elkerülhetetlen, hogy fent legyél az online térben. És ez nem csak egy weboldalt jelent, hanem komplett stratégiát!

Ne adj több előnyt a konkurenseidnek!

Ugye te is érzed, hogy egy picit lemaradtál?

Ne adj több előnyt a konkurenseidnek!

Az online vállalkozásban az a legjobb, hogy viszonylag gyorsan lehet haladni. Még akkor is, ha eddig soha nem foglalkoztál vele…

Vagy meg kell tanulnod, vagy meg kell csináltasd valakivel!

Nincs több időd hezitálni, hisz javában ketyeg az óra!

Vagy meg kell tanulnod, vagy meg kell csináltasd valakivel!

Én mindkettőben tudok segíteni.
Ha megismertem céljaidat, felmérem, hogy most hol tartasz és pontosan azt a megoldást kapod, amire az eredményekhez szükséged van.

Mit tudok nyújtani neked?

Totál az alapokról induló támogatást, hogy minél előbb elérd első sikereidet!

Közérthető nyelven osztom meg veled azt az információt, ami ahhoz szükséges, hogy eredményeket tudj elérni az online világban. Hozzásegítelek első sikereidhez, és majd ha már jó úton jársz, egyértelmű útmutatót kapsz, hogy hogyan tovább.

Tarsoly Péter, a Web Sales Service vezető tanácsadója

Ha úgy érzed elérkezett az idő, hogy felépítsd saját online vállalkozásodat, jó helyen jársz!

Üdvözöllek, Tarsoly Péter vagyok a Web Sales Service társtulajdonosa és vezető tanácsadója. Több mint 20 éve foglalkozom cégek fejlesztésével, de ami most fontosabb: az első pillanattól követtem, tanulom és alkalmazom az online világ kincseit.

Mára egy cégvezető, egy vállalkozó számára az online eszközök ismerete olyan alapvető, szakmákon átívelő tudás lett, mint pl. az alapvető pénzügyi ismeretek. Egyszerűen nem lehet sikeres vállalkozást építeni, fenntartani nélküle, és ez egyre inkább így lesz.

Az interneten rengeteg anyagot találsz a témában, de azt figyeltem meg, hogy az írások nagyrészében a szerzők a számukra már triviális ismereteket egyszerűen átugorják. Mint egy szakácskönyvben, amikor úgy kezdődik a recept, hogy az üvegesre pirított hagymát öntsük fel csirkealaplével, majd keverjük össze a besamel mártással… OK, de milyen az üveges hagyma, mi az a csirkealaplé és főleg hogyan készül a besamel mártás?

Tudod hogy kezdi a Google AdWords súgója a jelentések alapvető összetevőinek bemutatását? Áttekintés, 2. mondat: “A dimenziók az adatok attribútumai.” Remélem fogtad!

Szóval NE AGGÓDJ! Nálunk semmi ilyen nem lesz! Egyértelmű küldetésemmé tűztem ki, hogy ezt az oldalunkat kimondottan kezdő online vállalkozóknak építem, és a legalapabb dolgokat is elmagyarázom, de ha nem sikerül, akkor nyugodtan kérdezhetsz! Itt nem lesz cikis kérdés! Ha velem tartasz, garantálom, hogy rövidesen eredményes leszel, vagy ha időd, kapacitásod nem engedi, hogy kitanuld, akkor megcsinálom helyetted!

Ne légy szégyenlős, nyugodtan hívj fel, vagy írj e-mailt!

Mobilszámom

+36 20 485 8787

Email címünk

hello@WebSalesService.hu